Що таке мікродозінг мухоморів?

Що таке мікродозінг

Поняття мікродози походить з 50-х років ХХ століття, коли з'являються перші дослідження псилоцибінових грибів і виникають практики їх споживання в невеликих дозах. Їх специфічність призвела до появи в деякій мірі негативного ставлення до поняття мікродозінг. Червоні мухомори абсолютно відрізняються від псилоцибінових грибів, і останніми роками негативний шлейф поняття мікродозінг зникає.

Мікродозінг – це та кількість препарату, яка справляє терапевтичний ефект, а зменшення цієї дози веде до припинення цього ефекту.

Реакція на прийом мікродоз червоного мухомору у людей різниться, в залежності від індивідуальних особливостей досягається різна рефлексивна глибина. Як показує практика, близько 10% тих, хто пробує вживати його не відчувають ніяких змін у своєму стані і відчуттях, ще 10% надзвичайно чутливо реагують навіть на незначну кількість мухомора. Інші 80% - відчувають ефект застосування мікродозінгу, але денна кількість коливається від 0,2 до 2 г. Дотримання верхньої межі в 2 г гарантує, що не буде спричинено отруєння, не буде змін свідомості, можна виконувати звичну роботу, керувати транспортними засобами. Вихід за рамки мікродозінгу може призвести до змін стану людини, передбачити які неможливо.

В чому користь прийому мухомору в мікродозах

Проявів від мікродозінгу може спостерігатися від одного-двох до десятка. Все залежить від індивідуальних особливостей організму. Серед них:

  • Покращення життєвого тонусу, збільшення енергії.
  • Покращення настрою.
  • Спокійний комфортний сон.
  • Ріст продуктивності, поява креативних ідей.
  • Покращення концентрації уваги при навчанні, роботі.
  • Зниження тривожності, боротьба з депресивними відчуттями.
  • Краща адаптивність в соціумі, зниження соціальної напруженості.
  • Легша відмова від вживання препаратів, що викликають залежність.

Вже за 2-3 тижні після початку курсу у вас нормалізується сон, зникає безсоння. При чому вранішня порція діє як тонізуюча, а вечірня – як седативна. Після декількох курсів відзначається загальне покращення роботи всіх органів організму, нейропротекторна дія. Варто розуміти, що мікродозинг червоного мухомора – не чарівна паличка, яка вилікує вас від хвороб та поверне молодість. Головна задача – це досягнути балансу організму, який мав би бути, якби ви не хворіли, правильно харчувалися, не нервувалися, добре висипалися і вели загалом здоровий спосіб життя. Ефект після прийому зберігається достатньо довго, забезпечуючи комфортний рівень життя.

Переваги вживання мухомору мікродозінгом

Вживання червоних мухоморів відповідно до рекомендацій виключає побічні прояви. Тому їх споживання безпечне для всіх, на кого не поширюються протипоказання. Перед тим як починати курс, необхідно визначитися, яка ваша ціль і які результати ви хочете отримати. Адже, якщо ви вживаєте мухомор без конкретної мети, то і його переваги для вас будуть незначущі. Мікродозінг мухомора в багатьох випадках дозволяє знизити потяг до алкоголю, тютюну, антидепресантів, наркотичних речовин, споживання цукру.

У людей з кортизоловим спектром (велика кількість тестостерону) мухомори викликають підвищення активності, життєвого тонусу, продуктивності. В протилежному випадку частіше спостерігається седативний і заспокійливий ефект.

Головна перевага правильного мікродозингу – він безпечний, не викликає залежності та синдрому відміни.

Цілий гриб чи порошок

Порошок виготовляється з шляпок червоного мухомора, тому різниці як вживати гриб немає. Це залежить від ваших особистих уподобань. Зазначимо, що на відміну від капсул, які не мають смаку і споживання яких максимально комфортне, шляпки та порошок мають ледь відчутний грибний присмак. Не всім він подобається, декому набридає після декількох тижнів курсу мікродозінгу. Тоді ваш вибір – капсули. В будь якому випадку, ми радимо вам спробувати мухомор у різному вигляді. В нашій крамниці представлені усі види фасування – цілі капелюшки червоного мухомора вищого сорту, порошок з меленого гриба та капсули в упаковках по 60 та 120 штук.

Краще заварювати чи їсти

Ми рекомендуємо класичні способи вживання червоного мухомора – прийняти капсулу чи з’їсти капелюшок і запити водою. Але немає ніяких застережень щодо вживання по іншому. Наприклад, можна приготувати чай з мелених капелюшків. Для цього подрібнений капелюшок заливають окропом і дають настоятися 3-4 години. Після чого вживають як чай, присмачуючи медом, цукром, лимоном чи пахучими травами.

Схема мікродозінгу, дозування та години прийому

Потрібно розуміти, що організм кожної людини унікальний. Різна вага, генетичні особливості, перенесені захворювання, раціон харчування, фізична активність та ще десятки факторів впливають на ефект, який чинить прийом червоного мухомора. Ваше завдання – підібрати ту дозу, яка буде ефективною саме для вас.

Найкращий варіант вживати гриб за чіткою схемою і фіксувати результати. Наприклад, ви починаєте мікродозінг з двох капсул по 0,5 г зранку і ввечері після прийому їжі. Дотримуйтесь цієї схеми тиждень, а далі оцініть отриманий ефект. Якщо ви не отримали бажаного результату, спробуйте приймати лише один раз в день, але одразу дві капсули зранку. Цей варіант вас не задовольнив, тоді потрібно спробувати збільшити дозу. Таким способом ви знайдете оптимальну схему вживання саме для вас. Притримуйтесь її і ви відчуєте всю корисну дію червоного мухомору.

Не бажано вживати мухомори одночасно з наркотичними анальгетиками, антидепресантами, протиепілептичнми та антипсихотичними засобами, седативними.

Курс може тривати від одного до кількох місяців. Ви самі відчуєте, коли потрібно зробити перерву. Якщо ви починаєте забувати про прийом мухоморів, отже організм вам сигналізує, що досягнуто певного балансу і настав час перерватися.

Мікродозинг та спорт

Ефект який очікують спортсмени від мікродозінгу мухоморів – збільшення продуктивності, покращення спортивних результатів. Але особливість застосування мікродозінгу у спортсменів полягає у тому, що вони мають відмінне здоров’я, виконують регулярні фізичні навантаження, часто споживають біологічно-активні добавки. Це  може стати причиною того, що підняти адреналіново-тестостероновий рівень не вдається. В деяких випадках досягається протилежний результат – покращення сну, седативний ефект, людина стає більш спокійною. Важливо правильно поставити собі ціль при  вживанні грибів і користуватися отриманими проявами.

На сьогодні червоний мухомор не включений в список заборонених препаратів Всесвітнього антидопінгового агентства, отже його можна виживати спортсменам.

Зручний мікродозинг з капсулами від «Мухоморня»

Ми пропонуємо вам купити червоний мухомор зручно розфасований у капсули по 0,5 г. Це дозування підходить для більшості людей, а також дає можливість покроково змінювати прийом. Якщо ваша ефективна доза – 1 чи 1,5 г, вам необхідно випити 2 або 3 капсули. Зручно рахувати, зручно вживати. У нас ви можете придбати упаковки по 60 або 120 капсул. Ціна доступна.

Для замовлення додайте потрібний товар у кошик і підтвердьте замовлення. Ми відправимо вам товар протягом 24 годин після оплати.

Назад до блогу