Мікродозінг як інструмент для розвитку свідомості

Мікродозінг мухомору відомий не тільки тим, що покращує якість життя, дозволяє позбутися шкідливих звичок, знизити вплив стресу на організм. Також він розширює можливості нашого творчого потенціалу та слугує інструментом для розвитку свідомості. Давайте поговоримо про мікродозінг і як він працює у цих напрямках.

Кому показаний мухоморний мікродозінг

Мухоморний мікродозінг – це не БАД, а харчова добавка, що має нормалізуючу, заспокійливу, антиоксидантну, регенерувальну властивість. Основні показання для прийому мухоморного мікродозінгу – емоційна нестабільність, тривожність, резистентність до стресу, порушення сну. Також метод актуальний для блокування пограничних станів. Мікродозінг сприятливо впливає на психоемоційний стан, коригує фізіологічні процеси організму, запобігає переходу різних захворювань в хронічну стадію.  Ознаки, за яких доцільно приймати препарати з червоного мухомора: емоційне пригнічення, тривожність, безсоння, поява панічних атак, різкі перепади настрою.

Завдяки використанню мухоморного мікродозінгу вдається позбутися алкогольної та нікотинової залежності.

Ефективність препаратів з червоного мухомора в цьому випадку пов'язана з хімічним складом гриба – в ньому міститься мусцимол, який виконує компенсаторну функцію. Потрапляючи в кров, етанол зв'язує рецептори ГАМК, які розташовані в головному мозку. Мусцимол діє так само, тому виникає ефект, аналогічний до того, який виникає після прийому алкоголю.

Особливість і водночас перевага мухоморного мікродозінгу полягає в тому, що до нього не виникає звикання, а отже, синдрому відміни. Тому серед осіб, які приймають препарати з цього гриба, так багато людей, які відмовилися від вживання алкоголю.

Мусцимол не належить до цитотоксичних речовин. Цей компонент характеризується вираженим терапевтичним потенціалом. І, на думку вчених, така властивість мусцимолу може знайти своє застосування в лікуванні людей, які хворіють на епілепсію.

Як правильно приймати червоний мухомор

Оптимальний графік вживання капсул: по 1 штуці, вранці та ввечері, незалежно від прийому їжі (хоча якщо у вас немає проблем з кишково-шлунковим трактом – можете пити зранку натщесерце). Між двома використаннями засобу краще дотримуватися однакових інтервалів часу. Обов'язкова умова для проходження грибного мікродозінгу – хороша переносимість червоного мухомора. В іншому разі не варто його вживати.

Якщо дотримуватися рекомендацій, червоний мухомор сприятливо впливає на гепатобіліарну, серцево-судинну, нервову систему, органи сечовидільного тракту. Офіційно встановлено, що препарати, виготовлені з цього гриба, не чинять кардіо-, гепато- і нефротоксичного впливу. Компоненти червоного мухомора мають накопичувальну властивість – терапевтичний і коригувальний вплив відчувається не відразу, а після того, як відбувається насичення крові у певній концентрації.

Підстава для припинення курсу – загальне поліпшення самопочуття, нормалізація фізичного стану та психологічного самопочуття. Це ж стосується і необхідності відновлення мухоморного мікродозінгу. Якщо після перерви виникає бажання знову почати курс, це свідчить про те, що накопичувальний ефект завершив свою дію. У цьому разі потрібно повернутися до мухоморного мікродозінгу.

Мікродозінг для саморозвитку та розкриття потенціалу свідомості

Варто виділити 3 ефекти, які синить гриб на цьому рівні:

  • Психоделічне занурення. Введення у психоделічне занурення через вживання червоних мухоморів сприяє значній трансформації свідомості та реорганізації сприйняття навколишньої реальності. Основними компонентами червоного мухомора є мусцимол та іботенова кислота. Після вживання цього гриба ці речовини активно починають циркулювати в крові, викликаючи відчуття високої усвідомленості та подих до більш глибокого саморозуміння та вивчення світу..
  • Нормалізація психоемоційного стану, інсайти свідомості. Мікродозінг червоного мухомора покращує настрій, усуває відчуття тривожності, страх перед подіями і людьми. Гриб забезпечує відчуття впевненості в собі, підвищення загального життєвого тонусу. Це позитивно позначається на інтелектуальній діяльності, «відкриває» ширше вікно творчості.
  • Підвищення рівня креативності, розширення спектра творчого потенціалу. Користь від мікродозінгу червоного мухомора особливо можуть отримати для себе письменники, артисти, фотографи, дизайнери та представники аналогічних сфер діяльності, де цінується реалізація нестандартного підходу. Вживання червоного мухомора підвищує уяву, допомагає знаходити небанальні ідеї для вирішення професійних завдань, роблячи результат унікальним.

Особливість мікродозінгу на психотерапевтичному рівні

Головний діючий компонент мухоморного мікродозінгу, що викликає психотерапевтичний ефект – це мусцимол. Речовина належить до групи алкалоїдів. Якщо мусцимол надходить в організм у невеликих дозах (з урахуванням індивідуальних характеристик здоров'я людини), то виконує функцію ноотропа і психокоректора. Іншими словами, людям, які використовують метод мухоморного мікродозінгу за психологічних порушень легкого ступеня, не потрібна допомога психіатра.

Після 2-3 тижнів регулярного надходження мусцимолу в організм людини відбуваються сприятливі зміни. Зокрема, покращується сон, усувається психоемоційне пригнічення, а так звані пограничні стани не прогресують у більш обтяжену форму, не переростають у психічні порушення. Через особливості взаємодії мусцимолу та етанолу, а також свого роду "конкуренцію" за ГАМК-рецептори (вони розташовані в головному мозку), скорочується, а потім і повністю усувається тяга до спиртних напоїв.

Мухоморний мікродозінг характеризується ефективністю і як препарат разового використання. Наприклад, прийом однієї-двох капсул засобу забезпечує швидке поліпшення психоемоційного стану. До числа таких ефектів належить усунення тривожності, підготовка головного мозку до інтенсивного розумового навантаження, підвищення впевненості в собі.

Встановлено, що найбільший ступінь ефективності мухоморного мікродозінгу спостерігається на самому початку курсу – у перші 2-2,5 тижні. При цьому слід враховувати: незважаючи на користь методу, не рекомендується переходити до нього, попередньо різко припинивши прийом нейролептиків і/або антидепресантів. Нехтуючи цією рекомендацією, можна спровокувати низку несприятливих наслідків для здоров'я. Бажаючи припинити прийом призначених психотропних речовин на користь мухоморного мікродозінгу, своє рішення необхідно попередньо узгодити з лікарем.


Вплив мухомора на психіку

Мухомор – незвичайний гриб: він здатний виконувати функцію медіатора і слугувати ефективним інструментом у досягненні такої мети, як розкриття внутрішнього світу людини, її свідомості. Через зазначену властивість його досить давно, часто й різноманітно використовують в езотериці. Додаткове підтвердження такого висновку – використання червоного мухомора індіанськими шаманами. Під впливом впливу цього гриба вони  проводили духовні практики.

Ми рекомендуємо зосередитися на позитивному впливі мухомора на якість сну, поліпшенні настрою, віднайденні внутрішніх творчих резервів, профілактиці захворювань. Експерименти з розвитком свідомості за допомогою мікродозінгу – для досвідчених людей, які чітко розуміють чого бажають досягти, використовують медитативні практики, досліджують свій внутрішній світ.

Де придбати червоний мухомор для мікродозінгу?

Для того, щоб розпочати курс мікродозінгу, вам не потрібно нікуди переходити. На нашому сайті в розділі https://muhomornya.com/collections/all ви можете придбати цілющий гриб в будь-якій формі – капсульований, у вигляді порошку або цілих капелюшків. В інтернет-крамничці «Мухоморня» представлена якісна продукція. Обирайте, що вам до смаку і хутчіш наповнюйте кошик!
Назад до блогу