Скільки коштує червоний мухомор?

Інтерес до червоного мухомора останні роки зростає. І це не дивно. Адже багато хто приділяє більше уваги власному здоров’ю, профілактиці захворювань, відкриває для себе світ біохакінгу. Все активніше його використовують в профілактично-лікувальних цілях при розладах центральної нервової системи.

Але оскільки червоний мухомор це не пакет молока чи буханець хліба – продукти звичні для нас і ціноутворення яких ми розуміємо, у багатьох виникає питання – чи справедлива ціна на продукти з мухомора, і як вона взагалі формується? Давайте детальніше поговоримо про це.


Ціна мухомора в залежності від виду фасування

Капсули

Якщо ви цінуєте комфорт та зручність, то червоний мухомор в капсулах – ваш вибір. Кожна капсула містить 0,5 г сушеного і перемеленого гриба. Вам не треба нічого робити – зважувати порцію, розводити порошок, готувати напій-настоянку. Ви випиваєте пігулку, стінки якої швидко розчиняються в шлунку під дією ферментів, і максимально швидко відчуваєте позитивну дію корисних речовин червоного мухомора. Упаковка капсул не займає багато місця. Звичайно, ціна гриба у такому фасуванні дещо дорожча. Але економія часу на приготування та комфорт при прийомі капсул цього вартують.

Порошок

Для приготування порошку, сушені капелюшки мухоморів перемелюються до мілкодисперсного стану. Його можна з’їдати, запиваючи водою. Або ж розчинити потрібну порцію в ній. Так активні речовини швидко засвоюються організмом і ефект від прийому наступає швидше. Для присмачення у склянку води можна додати сік четвертини вичавленого лимона. Ще одним варіантом споживання порошку може бути приготування чаю. Для цього залийте порцію мелених мухоморів окропом, додайте меду або цукру. Можна додавати лимон, лайм та дрібку пахучих трав – меліса, м’ята, чебрець.

Ціна мелених мухоморів не відрізняється від ціни цілих капелюшків, хоча є певні затрати на помол. У порівнянні з капсулами порошок потрібно дозувати самостійно та додатково готувати. Але коштує він дещо дешевше.

Сушені капелюшки

Найміцніші і найкращі капелюшки мухоморів висушують і лишають цілими. Це продукція вищого сорту. Упаковуються вони в пакети, з яких витягується вакууматором частина повітря (невелика частина залишається, щоб не пошкодити капелюшки при максимальному вакуумуванні) і запаюються. Тому не вбирають вологу, не псуються і зберігаються довгий час без втрати своїх властивостей. Капелюшки можна вживати, відламавши шматочок і з’ївши його. Основна складність – це відміряти потрібну дозу. Для цього потрібно зважувати шматочок шляпки на ювелірній вазі. Як правило, за деякий час ви самостійно візуально зможете оцінювати вагу. Капелюшки мають насичений аромат і прекрасний зовнішній вигляд.

Ціна сушених капелюшків така сама, як і порошку. Що обрати – залежить виключно від ваших вподобань.

Настоянка з мухоморів

Настоянка з червоних мухоморів використовується як профілактичний засіб від багатьох захворювань. Помічна при приготуванні компресів для людей, які мають проблеми із суглобами. Рецепт приготування нескладний, але для цього окрім спирту, вам, власне, потрібні сирі гриби. Не кожен має можливість піти в ліс по мухомори. Особливо це стосується жителів мегаполісів. Тому кращим рішенням буде придбати готову настоянку. Такий продукт коштує недорого, фасований у зручні міні-пляшечки. Їх легко зберігати, вони не займають багато місця.

Мазь з червоного мухомору

Для зняття болю ефективна мазь з червоних мухоморів, що виготовлена з капелюшків 1-го сорту та кокосової олії. Вона підійде при розтягненні м’язів, спортивних травмах, патологіях суглобів. Мазь чинить знеболювальну дію. Для цього достатньо невелику кількість нанести на уражену зону і круговими рухами розтерти. За деякий час ви відчуєте зменшення інтенсивності больового синдрому та полегшення. Відзначають ефективність засобу при артритах, артрозах, остеохондрозі та інших захворюваннях опорно-рухового апарату. Можна застосувати мазь, якщо у вас є прояви варикозного розширення вен. Ціна мазі демократична, зважаючи на помірний розхід, вам надовго її вистачить.

Мазь з пантерного мухомору

Люди з дерматологічними проблемами, ті, хто піклується про здоров’я та красу шкіри використовують мазь з пантерного мухомора. Це екологічний продукт на базі мухомору. Він чинить протизапальну, регенеруючу, знеболювальну дію. Щоб перевірити, чи немає у вас індивідуальної непереносимості, мазь наноситься на зовнішню сторону ліктя. Якщо негативної реакції немає – можете її використовувати. Ціна мазі доступна. Розхід невеликий, тому вам вистачить її надовго.


Ціни на продукцію з мухомора в крамниці «Мухоморня»

В нашій крамничці ви можете придбати червоний мухомор у вигляді:

  • Капсул.
  • Порошку.
  • Настоянки.
  • Сушених капелюшків.

Ми намагаємося дотримуватися помірної цінової політики, щоб продукція була доступна для всіх. Це не масовий продукт, пропозицій на ринку не так багато.

Ціна сушених капелюшків вищого сорту та меленого мухомора – 700 грн./50 г. Упаковка капсул 60 шт. по 0,5 г – 700 грн., 120 шт. – 1350 грн. Настоянка коштує 300 грн. за ємність 100 мл.

Усю продукцію ви отримуєте в зручній упаковці. Ми пересилаємо замовлення по всій Україні транспортно-логістичними компаніями.

Купити сушених капелюшків вищого сорту та меленого мухомора


Ви часто запитуєте

Чому мухомор коштує так дорого?

Ціна формується в залежності від якості продукту, сезону та форми фасування. Ви отримуєте готовий продукт. Перед цим його необхідно зібрати, почистити та відібрати лише найкращі капелюшки. Далі процес сушки, після якого вага зібраних грибів може зменшитися в 10-12 разів. Ви можете уявити, скільки свіжих грибів потрібно зібрати, щоб отримати 500 г сухого продукту. В ціну входить робота по збору, підготовка до сушіння, сушіння, фасування, пакування, зберігання, амортизаційні витрати. Ми працюємо легально, тому сплачуємо усі необхідні податки. Ціна продукції у нашій крамничці виправдана. Адже ви отримуєте товар найвищої якості.

Але ж збирати мухомори самостійно вийде дешевше, ніж купувати в магазині?

При розрахунках мало хто враховує витрати на пальне, щоб поїхати в ліс, час, коли ви могли б відпочивати чи працювати, заробляючи гроші. Сушіння великої кількості продукції – це значне споживання електроенергії дегідратором. Якщо провести детальні підрахунки, ви зрозумієте, що самостійна заготовка червоного мухомора зовсім недешева справа. І це ми не беремо до розрахунку, що можна повернутися з лісу з пустим кошиком.

Чи можу я повернути товар назад?

Так, ми відповідально ставимося до виконання законів України. Тому, якщо на товарі немає ознак розпакування нашої оригінальної упаковки, ви можете повернути замовлення протягом 14 днів з моменту отримання через компанії «Укрпошта» та «Нова Пошта».

Назад до блогу